Produkter för hesekiel cereal (3)

Fågelkörsbärsmjöl

Fågelkörsbärsmjöl

Fågelkörsbärsmjöl har en bitter smak och liknar mandlar, men har samtidigt en söt smak som påminner om blåbär. På grund av sin extraordinära och raffinerade smak används fågelkörsbärsmjöl ofta för att göra pannkakor, pajer, muffins, ostkakor, bröd och självklart för att baka den berömda fågelkörsbärskakan. Denna produkt innehåller inte gluten. Produkten testas för gluten i varje produktionsfas. Garnec var först i Ryssland att få rätt att märka sina produkter med varumärket "Korsat Spannmål". Detta varumärke är en säkerhetsmärkning för glutenfria produkter från European Coeliac Societies, erkänt i de flesta utvecklade länder. Vikt: 400 g
Majsstärkelse

Majsstärkelse

Majsstärkelse används ofta i ketchup, majonnäs, olika såser och puddingar, samt i pajfyllningar. Denna produkt kan också hjälpa om du behöver göra degen mindre glutenhaltig och ge den en viss ömhet och mjukhet. Majsstärkelse har något fler kalorier än potatisstärkelse. Denna produkt innehåller inte gluten. Produkten testas för gluten i varje produktionsfas. Garnec var först i Ryssland att få rätt att märka sina produkter med varumärket "Korsat Spannmål". Detta varumärke är en säkerhetsmärkning för glutenfria produkter från European Coeliac Societies, erkänd i de flesta utvecklade länder. Vikt: 400 g
Blandning 'Äggersättning'

Blandning 'Äggersättning'

Blandningen ersätter helt äggens förtjockande egenskap vid bakning. Det finns inga smaker, konserveringsmedel eller andra skadliga livsmedelstillsatser i blandningen. Denna produkt innehåller inte gluten. Produkten testas för gluten i varje produktionsfas. Garnec var först i Ryssland att få rätt att märka sina produkter med varumärket "Korsat Spannmål". Detta varumärke är en säkerhetsmärkning för glutenfria produkter från European Coeliac Societies, erkänt i de flesta utvecklade länder. Vikt: 300 g